Wat goud betreft wordt voor dit jaar een gemiddelde prijs van 1200 dollar per troy ounce verwacht. Dat is 10 dollar meer dan bij de vorige prognose. Hierbij dient er rekening mee te worden gehouden dat de goudprijs dit jaar al fors is gestegen.

BNP Paribas analiste Anne-Laure Tremblay merkt op dat de gemiddelde goudprijs sinds 31 december 1172 dollar bedraagt. Dat betekent dat ze nog wel wat opwaarts potentieel bij het goud ziet.

Voor zilver wordt een gemiddelde prijs op jaarbasis van 18,50 dollar verwacht, of 50 dollarcent meer dan bij de vorige prognose. Voor palladium gaat Tremblay uit van een gemiddelde prijs van 495 dollar, of 30 dollar meer dan eerst was vooropgesteld.

Wat goud betreft wordt voor dit jaar een gemiddelde prijs van 1200 dollar per troy ounce verwacht. Dat is 10 dollar meer dan bij de vorige prognose. Hierbij dient er rekening mee te worden gehouden dat de goudprijs dit jaar al fors is gestegen. BNP Paribas analiste Anne-Laure Tremblay merkt op dat de gemiddelde goudprijs sinds 31 december 1172 dollar bedraagt. Dat betekent dat ze nog wel wat opwaarts potentieel bij het goud ziet. Voor zilver wordt een gemiddelde prijs op jaarbasis van 18,50 dollar verwacht, of 50 dollarcent meer dan bij de vorige prognose. Voor palladium gaat Tremblay uit van een gemiddelde prijs van 495 dollar, of 30 dollar meer dan eerst was vooropgesteld.