De bank keert nog een dividend uit van 1 euro per aandeel, of een daling met 70% in vergelijing met vorig jaar. Prot is van mening dat de Franse markt beter weerstand biedt dan andere Europese markten.

De investment bank presteerde goed in januari. Prot hoopt dat ze vanaf het eerste kwartaal opnieuw winstgevend kan worden. BNP Paribas slaagde er in om het ergste van de kredietcrisis aan zich voorbij te laten gaan, maar werd vervolgens getroffen door het bankroet van Lehman Brothers en door het Madoff-schandaal.

De bank keert nog een dividend uit van 1 euro per aandeel, of een daling met 70% in vergelijing met vorig jaar. Prot is van mening dat de Franse markt beter weerstand biedt dan andere Europese markten. De investment bank presteerde goed in januari. Prot hoopt dat ze vanaf het eerste kwartaal opnieuw winstgevend kan worden. BNP Paribas slaagde er in om het ergste van de kredietcrisis aan zich voorbij te laten gaan, maar werd vervolgens getroffen door het bankroet van Lehman Brothers en door het Madoff-schandaal.