Nyrstar meldde vanmorgen goede operationele prestaties voor alle segmenten op het einde van het eerste kwartaal en houdt de vooropgestelde richtlijnen voor 2014 aan voor Mijnbouw en Metaalverwerking.

In het mijnbouwsegment produceerden de eigen mijnen van Nyrstar ongeveer 73.000 ton zink in concentraat in K1 2014, een stijging met 6% in vergelijking met het vorige kwartaal en een derde opeenvolgend kwartaal met stabiele vooruitgang binnen het Mijnbouwsegment sinds de vorming van het segment in K3 2013.

Nyrstar meldde vanmorgen goede operationele prestaties voor alle segmenten op het einde van het eerste kwartaal en houdt de vooropgestelde richtlijnen voor 2014 aan voor Mijnbouw en Metaalverwerking. In het mijnbouwsegment produceerden de eigen mijnen van Nyrstar ongeveer 73.000 ton zink in concentraat in K1 2014, een stijging met 6% in vergelijking met het vorige kwartaal en een derde opeenvolgend kwartaal met stabiele vooruitgang binnen het Mijnbouwsegment sinds de vorming van het segment in K3 2013.