Anderzijds is er de stijgende steunlijn die de bodems van 2012 en 2013 met elkaar verbindt. Een uitbraak is dus nakend en Van Herck verwacht een opwaartse uitbraak als de beurzen hun stijgende trend aanhouden.

Bij een opwaartse uitbraak komt de volgende weerstandszone rond 60 euro in het vizier. Naast de stijgende steunlijn ziet Van Herck nog dat er zeer belangrijke horizontale steun rond 40 euro gelegen is.

Op de daggrafiek ziet hij de sterke opmars van het BNP Paribas-aandeel sinds de aanvang van de zomermaanden. Sinds de top van 51,04 euro (16 augustus 2013) bevindt de koers zich in een correctie. In deze correctie is de RSI-indicator al teruggevallen tot oververkochte niveaus.

Hoewel hij niet uitsluit dat er nog een laatste korte daling komt, gaat Van Herck er niettemin vanuit dat deze koerscorrectie een

instapmoment is voor beleggers die zich willen positioneren voor een verder herstel op de beurzen in de komende maanden.

Anderzijds is er de stijgende steunlijn die de bodems van 2012 en 2013 met elkaar verbindt. Een uitbraak is dus nakend en Van Herck verwacht een opwaartse uitbraak als de beurzen hun stijgende trend aanhouden. Bij een opwaartse uitbraak komt de volgende weerstandszone rond 60 euro in het vizier. Naast de stijgende steunlijn ziet Van Herck nog dat er zeer belangrijke horizontale steun rond 40 euro gelegen is. Op de daggrafiek ziet hij de sterke opmars van het BNP Paribas-aandeel sinds de aanvang van de zomermaanden. Sinds de top van 51,04 euro (16 augustus 2013) bevindt de koers zich in een correctie. In deze correctie is de RSI-indicator al teruggevallen tot oververkochte niveaus. Hoewel hij niet uitsluit dat er nog een laatste korte daling komt, gaat Van Herck er niettemin vanuit dat deze koerscorrectie een instapmoment is voor beleggers die zich willen positioneren voor een verder herstel op de beurzen in de komende maanden.