AB-InBev is niet tevreden met de evolutie van de omzet in 2013, welke beïnvloed blijft door ongunstige macro-economische omstandigheden in een aantal van de markten waarop de brouwer actief is. De brouwer blijft echter de focus leggen op

wat kan veranderd worden en om gezonde activiteiten op lange termijn uit te bouwen.

AB-InBev wi daarvoor terugvallen op een ongeëvenaard portfolio van wereldwijde luxemerken, ondersteund door sterke lokale merken, en heeft plannen klaar voor een snelle start in 2014. Vijf maanden na de voltooiing van de combinatie met Grupo Modelo gaat het integratieproces van de twee bedrijven uitermate goed, zo liet AB-InBev nog weten.

AB-InBev is niet tevreden met de evolutie van de omzet in 2013, welke beïnvloed blijft door ongunstige macro-economische omstandigheden in een aantal van de markten waarop de brouwer actief is. De brouwer blijft echter de focus leggen op wat kan veranderd worden en om gezonde activiteiten op lange termijn uit te bouwen. AB-InBev wi daarvoor terugvallen op een ongeëvenaard portfolio van wereldwijde luxemerken, ondersteund door sterke lokale merken, en heeft plannen klaar voor een snelle start in 2014. Vijf maanden na de voltooiing van de combinatie met Grupo Modelo gaat het integratieproces van de twee bedrijven uitermate goed, zo liet AB-InBev nog weten.