Vergeleken met branchegenoten in de Verenigde Staten heeft het meer prijskracht en een minder depressieve balans.

Ook verhogen de analisten van de bank het advies voor Goldman Sachs naar Kopen. Het advies voor Barclays is gewijzigd naar Verkopen. ABN Amro ziet maar een beperkte opwaartse koers voor dit aandeel op de korte termijn.

Bij de verzekeraars is de rating van Axa verhoogd naar Kopen en Zurich Financial Services en Allianz stonden al op Kopen.

De opinie voor BNP Paribas handhaaft ABN Amro op Kopen. Deze Europese bank is in de ogen van ABN Amro nog steeds één van de winnaars in de crisis, omdat het relatief goed werd gerund tijdens de moeilijke perioden.

Crédit Agricole wordt door ABN Amro op Houden gezet.

Vergeleken met branchegenoten in de Verenigde Staten heeft het meer prijskracht en een minder depressieve balans.Ook verhogen de analisten van de bank het advies voor Goldman Sachs naar Kopen. Het advies voor Barclays is gewijzigd naar Verkopen. ABN Amro ziet maar een beperkte opwaartse koers voor dit aandeel op de korte termijn.Bij de verzekeraars is de rating van Axa verhoogd naar Kopen en Zurich Financial Services en Allianz stonden al op Kopen.De opinie voor BNP Paribas handhaaft ABN Amro op Kopen. Deze Europese bank is in de ogen van ABN Amro nog steeds één van de winnaars in de crisis, omdat het relatief goed werd gerund tijdens de moeilijke perioden.Crédit Agricole wordt door ABN Amro op Houden gezet.