Het ontslag van de Belgische premier verandert daar niets aan en ook de uitspraak door het Hof van Beroep hoeft geen hinderpaal te vormen. Volgens Prot zou een mislukte overname van Fortis voor BNP Paribas neerkomen op een gemiste kans.

BNP Paribas zou anderzijds geen kapitaalverhoging nodig hebben om de financiële positie te verstevigen. Volgens Prot bevindt zijn bank zich nog steeds in het peleton van de meest winstgevende Europese banken.

Prot zei nog dat het mislukken van de overname van Fortis niet noodzakelijk negatieve gevolgen voor BNP Paribas moet hebben. Het zou volgens de Franse bankier echter spijtig zijn dat zo'n kans niet kan gegrepen worden.

Het ontslag van de Belgische premier verandert daar niets aan en ook de uitspraak door het Hof van Beroep hoeft geen hinderpaal te vormen. Volgens Prot zou een mislukte overname van Fortis voor BNP Paribas neerkomen op een gemiste kans.BNP Paribas zou anderzijds geen kapitaalverhoging nodig hebben om de financiële positie te verstevigen. Volgens Prot bevindt zijn bank zich nog steeds in het peleton van de meest winstgevende Europese banken.Prot zei nog dat het mislukken van de overname van Fortis niet noodzakelijk negatieve gevolgen voor BNP Paribas moet hebben. Het zou volgens de Franse bankier echter spijtig zijn dat zo'n kans niet kan gegrepen worden.