Brussel

De Brusselse beurs noteert eveneens nog steeds in het rood, met een verlies van zowat een driekwart procent voor de BEL 20. De index houdt nog altijd stand in een range tussen 2300 en 2350, maar de meeste aandelen moeten terrein prijsgeven.

Aandelen en analisten

Wat de analistenadviezen betreft: Bank Degroof blijft voorzichtig wat Delhaize betreft, maar geeft anderzijds toe dat dit aandeel momenteel waar voor zijn geld biedt. KBC Securities handhaaft een opbouwen-advies voor Delhaize en geeft een koopadvies voor Kinepolis. Het koersdoel voor het aandeel wordt opgetrokken tot 80 euro.

Franse banken

ING publiceerde vanmorgen een rapport over de Franse banken. Die blijken op schema te zitten wat de afbouw van de schulden betreft, maar de regelgeving blijft een bron van kopzorgen.

BNP Paribas lijkt het meest attractief en krijgt van de analisten van ING nog steeds een koopadvies. Qua kapitalisatie is deze de sterkste van alle Franse banken.

Vanwege de blootstelling aan Griekenland krijgt Credit Agricole nog steeds een verkoopadvies. Societe Generale heeft vooruitgang geboekt wat de afbouw van de schulden betreft, maar moet er nog altijd in slagen om een koper te vinden voor een volledige divisie.

Brussel De Brusselse beurs noteert eveneens nog steeds in het rood, met een verlies van zowat een driekwart procent voor de BEL 20. De index houdt nog altijd stand in een range tussen 2300 en 2350, maar de meeste aandelen moeten terrein prijsgeven. Aandelen en analisten Wat de analistenadviezen betreft: Bank Degroof blijft voorzichtig wat Delhaize betreft, maar geeft anderzijds toe dat dit aandeel momenteel waar voor zijn geld biedt. KBC Securities handhaaft een opbouwen-advies voor Delhaize en geeft een koopadvies voor Kinepolis. Het koersdoel voor het aandeel wordt opgetrokken tot 80 euro. Franse banken ING publiceerde vanmorgen een rapport over de Franse banken. Die blijken op schema te zitten wat de afbouw van de schulden betreft, maar de regelgeving blijft een bron van kopzorgen. BNP Paribas lijkt het meest attractief en krijgt van de analisten van ING nog steeds een koopadvies. Qua kapitalisatie is deze de sterkste van alle Franse banken. Vanwege de blootstelling aan Griekenland krijgt Credit Agricole nog steeds een verkoopadvies. Societe Generale heeft vooruitgang geboekt wat de afbouw van de schulden betreft, maar moet er nog altijd in slagen om een koper te vinden voor een volledige divisie.