Morgan Stanley verwees daarbij naar de verschillende stadia van herstel, deleveraging, de mogelijkheid om een dividend uit te keren enzovoort.

De correlatie tussen de banken onderling zou in de afgelopen twee maanden met ongeveer 10% zijn gedaald, terwijl de risico's voor de blootstelling aan staatsobligaties dankzij OMT/LTRO sterk zijn gedaald.

In de banksector gaat de voorkeur van Morgan Stanley uit naar Swedbank, Sberbank en Schroders, maar ook naar BNP Paribas en KBC. Bovendien staat op het lijstje met favoriete aandelen van de Amerikaanse zakenbank ook nog bijvoorbeeld een Barco.

Morgan Stanley verwees daarbij naar de verschillende stadia van herstel, deleveraging, de mogelijkheid om een dividend uit te keren enzovoort. De correlatie tussen de banken onderling zou in de afgelopen twee maanden met ongeveer 10% zijn gedaald, terwijl de risico's voor de blootstelling aan staatsobligaties dankzij OMT/LTRO sterk zijn gedaald. In de banksector gaat de voorkeur van Morgan Stanley uit naar Swedbank, Sberbank en Schroders, maar ook naar BNP Paribas en KBC. Bovendien staat op het lijstje met favoriete aandelen van de Amerikaanse zakenbank ook nog bijvoorbeeld een Barco.