De winst per aandeel over het afgelopen jaar kwam uit op EUR 7,77. Dat was iets boven de gemiddelde verwachting van EUR 7,75 en iets onder de verwachting van EUR 7,80 van ABN Amro.

BMW profiteerde van een sterke vraag uit China en de Verenigde Staten, waar de verkoop van luxe wagens veel beter is dan de vraag naar gewone passagiersvoertuigen.

Ondanks zwakke marktomstandigheden in Europa, slaagde BMW erin om opnieuw sterke marges te genereren en wij verwachten dat het bedrijf daar ook in 2013 in zal slagen.

Op basis van de sterke resultaten over 2012 en onze verwachting dat de omzet van BMW zal blijven toenemen, handhaven wij onze schatting voor de fair value op EUR 75.

Op 19 maart publiceerde BMW het jaarverslag over 2012 en een dag later werd de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering gehouden.

De winst per aandeel over het afgelopen jaar kwam uit op EUR 7,77. Dat was iets boven de gemiddelde verwachting van EUR 7,75 en iets onder de verwachting van EUR 7,80 van ABN Amro. BMW profiteerde van een sterke vraag uit China en de Verenigde Staten, waar de verkoop van luxe wagens veel beter is dan de vraag naar gewone passagiersvoertuigen. Ondanks zwakke marktomstandigheden in Europa, slaagde BMW erin om opnieuw sterke marges te genereren en wij verwachten dat het bedrijf daar ook in 2013 in zal slagen. Op basis van de sterke resultaten over 2012 en onze verwachting dat de omzet van BMW zal blijven toenemen, handhaven wij onze schatting voor de fair value op EUR 75. Op 19 maart publiceerde BMW het jaarverslag over 2012 en een dag later werd de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering gehouden.