Maar de verkoopcijfers en fundamentals van het aandeel blijven intact. Correcties zijn dan ook een onderdeel van het koersverloop.

De weekgrafiek laat volgens Van Herck een mooi stijgende trendlijn die ondertussen al drie raakpunten heeft wat in het technisch analysejargon het etiket van "sterke" trendlijn oplevert.

Zolang de koers niet neerwaarts uitbreekt, zien we geen elementen om negatief t.o.v. de koerstrend te staan. Ook de RSI-indicator geeft geen divergenties bij de recente koerstop wat de kansen op een trendommekeer beperkt.

Op de daggrafiek ziet men de recente neerwaartse koerscorrectie, aldus de analist. De RSI-indicator is tot oververkochte niveaus teruggevallen en het patroon van de afgelopen is eerder horizontaal te noemen (typisch voor correcties).

Van Herck sluit niet uit dat de koers nog wat blijft schommelen rond 70 euro (en er misschien kort kan onder duiken) maar voor de

volgende kwartalen is een verdere stijging tot boven 76 euro te verwachten.

Maar de verkoopcijfers en fundamentals van het aandeel blijven intact. Correcties zijn dan ook een onderdeel van het koersverloop. De weekgrafiek laat volgens Van Herck een mooi stijgende trendlijn die ondertussen al drie raakpunten heeft wat in het technisch analysejargon het etiket van "sterke" trendlijn oplevert. Zolang de koers niet neerwaarts uitbreekt, zien we geen elementen om negatief t.o.v. de koerstrend te staan. Ook de RSI-indicator geeft geen divergenties bij de recente koerstop wat de kansen op een trendommekeer beperkt. Op de daggrafiek ziet men de recente neerwaartse koerscorrectie, aldus de analist. De RSI-indicator is tot oververkochte niveaus teruggevallen en het patroon van de afgelopen is eerder horizontaal te noemen (typisch voor correcties). Van Herck sluit niet uit dat de koers nog wat blijft schommelen rond 70 euro (en er misschien kort kan onder duiken) maar voor de volgende kwartalen is een verdere stijging tot boven 76 euro te verwachten.