Jeffrey Saut, chef investment strateegist bij Raymond James & Associates in St. Petersburg, Florida, vertelde op Bloomberg Television dat het ergste achter de rug is. 2009 kan beter worden, maar zal geen superjaar worden.

Deze week is de index met 3,70% gestegen en berekend vanaf het dieptepunt bereikt op 11 november is er zelfs al sprake van een koersstijging met meer dan 20%.

Vandaag openden een aantal blue chips hoger. Dat gold op de eerste plaats voor General Motors, maar ook voor aandelen als Alcoa en Home Depot. In de hotelsector steeg de koers van Starwood ingevolge overnamespeculatie.

Jeffrey Saut, chef investment strateegist bij Raymond James & Associates in St. Petersburg, Florida, vertelde op Bloomberg Television dat het ergste achter de rug is. 2009 kan beter worden, maar zal geen superjaar worden. Deze week is de index met 3,70% gestegen en berekend vanaf het dieptepunt bereikt op 11 november is er zelfs al sprake van een koersstijging met meer dan 20%. Vandaag openden een aantal blue chips hoger. Dat gold op de eerste plaats voor General Motors, maar ook voor aandelen als Alcoa en Home Depot. In de hotelsector steeg de koers van Starwood ingevolge overnamespeculatie.