Daardoor wordt ook de beurs op Wall Street aantrekkelijker. Volgens de Bloomberg Global Poll blijven de Verenigde Staten de favoriete plaats om te investeren, onder andere wat de aankoop van aandelen betreft.

37% van de ondervraagden keek op de eerste plaats naar de Verenigde Staten om aandelen te kopen, tegenover 23% in november. Ruim de helft stelde bevestigde dat de economie inderdaad aan de beterhand is.

Bijna twee derden van de analisten en fondsbeheerders die door Bloomberg waren van mening dat de Standard & Poor's 500 index binnen zes maanden hoger staan dan nu het geval is.

Daardoor wordt ook de beurs op Wall Street aantrekkelijker. Volgens de Bloomberg Global Poll blijven de Verenigde Staten de favoriete plaats om te investeren, onder andere wat de aankoop van aandelen betreft. 37% van de ondervraagden keek op de eerste plaats naar de Verenigde Staten om aandelen te kopen, tegenover 23% in november. Ruim de helft stelde bevestigde dat de economie inderdaad aan de beterhand is. Bijna twee derden van de analisten en fondsbeheerders die door Bloomberg waren van mening dat de Standard & Poor's 500 index binnen zes maanden hoger staan dan nu het geval is.