De Brusselse BEL 20 moest op zijn beurt iets meer dan 3% laten liggen. Daarmee komt voor onze nationale index de kaap van 2500 weer in het vizier. Alle BEL 20-aandelen sloten in het rood af, met uitzondering van Delta Lloyd en D'Ieteren die beiden flinterdunne winsten konden vasthouden.

De sterkste daler binnen de index was AB-InBev, met een verlies van bijna 5%. In het geval van Delhaize was het verlies bijna even groot, terwijl GdF Suez ruim 4% verloor. Ook KBC zat in het kamp van de verliezers. Op de valutamarkten viel de euro terug richting 1,32 dollar.

De Brusselse BEL 20 moest op zijn beurt iets meer dan 3% laten liggen. Daarmee komt voor onze nationale index de kaap van 2500 weer in het vizier. Alle BEL 20-aandelen sloten in het rood af, met uitzondering van Delta Lloyd en D'Ieteren die beiden flinterdunne winsten konden vasthouden. De sterkste daler binnen de index was AB-InBev, met een verlies van bijna 5%. In het geval van Delhaize was het verlies bijna even groot, terwijl GdF Suez ruim 4% verloor. Ook KBC zat in het kamp van de verliezers. Op de valutamarkten viel de euro terug richting 1,32 dollar.