Weinig nieuws verder onder de economische zon, zo merkt professor Stefan Duchateau op. Maar ook dat is geen onbelangrijk gegeven voor beleggers.

De globale economie houdt zijn sukkeldrafje nog even aan maar de meeste aandelenbeurzen klokken record na record af en weten de bereikte niveaus telkens met glans te verdedigen in het vooruitzicht van een wereldwijd en substantieel herstel van de economische activiteit.

De hoop op een dergelijke ontwikkeling wordt gevoed door de bijzonder expansieve monetaire politiek in Europa en de VSA, hetgeen zelfs zeer extreme vormen aanneemt in Japan.

Weinig nieuws verder onder de economische zon, zo merkt professor Stefan Duchateau op. Maar ook dat is geen onbelangrijk gegeven voor beleggers. De globale economie houdt zijn sukkeldrafje nog even aan maar de meeste aandelenbeurzen klokken record na record af en weten de bereikte niveaus telkens met glans te verdedigen in het vooruitzicht van een wereldwijd en substantieel herstel van de economische activiteit. De hoop op een dergelijke ontwikkeling wordt gevoed door de bijzonder expansieve monetaire politiek in Europa en de VSA, hetgeen zelfs zeer extreme vormen aanneemt in Japan.