Het waren onder andere Tesla Motors en Netflix dat tot de orde werden geroepen, maar vooral in de biotech vielen harde klappen. Sommige analisten spraken zelfs van een bloedbad in de biotechnologiesector op Wall Street. Als gevolg van speculatie waren de koersen van veel aandelen uit die sector door het dak gevlogen.

De Nasdaq Biotech index is teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen 10 weken, vanaf de piek bereikt in februari is er nu al sprake van een correctie met bijna 15%. Die Nasdaq Biotech index test nu het 100-day-moving-average en daaronder kan meer baisse-potentieel aanwezig zijn.

Het waren onder andere Tesla Motors en Netflix dat tot de orde werden geroepen, maar vooral in de biotech vielen harde klappen. Sommige analisten spraken zelfs van een bloedbad in de biotechnologiesector op Wall Street. Als gevolg van speculatie waren de koersen van veel aandelen uit die sector door het dak gevlogen. De Nasdaq Biotech index is teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen 10 weken, vanaf de piek bereikt in februari is er nu al sprake van een correctie met bijna 15%. Die Nasdaq Biotech index test nu het 100-day-moving-average en daaronder kan meer baisse-potentieel aanwezig zijn.