Vorige week daalde de Nasdaq Biotech Index op één enkele dag met 5,50% en dat was de grootste daling die werd opgetekend sinds 2011. Daarmee is de sector nu in een berenmarkt beland, vanaf de top heeft er een daling met 20% plaatsgevonden.

Bovendien is het de vraag of het ergste leed al is geleden. Op basis van de chart is dat zeker niet het geval, het bloedbad in de biotechnologie lijkt nog niet achter de rug. De steun op het 200-day moving-average staat op het punt om te bezwijken en in dat geval kunnen de koersen nog fors verder dalen.

Vorige week daalde de Nasdaq Biotech Index op één enkele dag met 5,50% en dat was de grootste daling die werd opgetekend sinds 2011. Daarmee is de sector nu in een berenmarkt beland, vanaf de top heeft er een daling met 20% plaatsgevonden. Bovendien is het de vraag of het ergste leed al is geleden. Op basis van de chart is dat zeker niet het geval, het bloedbad in de biotechnologie lijkt nog niet achter de rug. De steun op het 200-day moving-average staat op het punt om te bezwijken en in dat geval kunnen de koersen nog fors verder dalen.