American International Group blijft activa verkopen om met de opbrengst de ontvangen overheidssteun terug te betalen. Door het afsplitsen van twee dochters kan er nogmaals $25 mrd aan de overheid worden terugbetaald.

American International Assurance en American Life Insurance werden in twee aparte divisies ondergebracht in afwachting van een spinoff of verkoop. De regering ontvangt voor een bedrag van $25 mrd bevoorrechte aandelen in deze beide dochtermaatschappijen.

Binnenkort wordt definitief beslist wat er met beide dochters gaat gebeuren. AIG onderhandelt al ruim een half jaar over wat er met American International Assurance en American Life Insurance gaat gebeuren.

American International Group blijft activa verkopen om met de opbrengst de ontvangen overheidssteun terug te betalen. Door het afsplitsen van twee dochters kan er nogmaals $25 mrd aan de overheid worden terugbetaald. American International Assurance en American Life Insurance werden in twee aparte divisies ondergebracht in afwachting van een spinoff of verkoop. De regering ontvangt voor een bedrag van $25 mrd bevoorrechte aandelen in deze beide dochtermaatschappijen. Binnenkort wordt definitief beslist wat er met beide dochters gaat gebeuren. AIG onderhandelt al ruim een half jaar over wat er met American International Assurance en American Life Insurance gaat gebeuren.