De vraag is uiteraard of het bedrijf opnieuw met groei zal kunnen uitpakken. Vorig jaar ging de groeimotor van het online veilinghuis sputteren. In het vierde kwartaal was er een negatieve groei van 16%.

Analist Youssef Squali van Jefferies & Co verwacht niet dat eBay op korte termijn opnieuw met groei gaat uitpakken. De analisten rekenen op een winst per aandeel van 34 dollarcent, tegenover 42 dollarent tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar. Ook in het tweede kwartaal zou de winst per aandeel gaan slinken.

De vraag is uiteraard of het bedrijf opnieuw met groei zal kunnen uitpakken. Vorig jaar ging de groeimotor van het online veilinghuis sputteren. In het vierde kwartaal was er een negatieve groei van 16%. Analist Youssef Squali van Jefferies & Co verwacht niet dat eBay op korte termijn opnieuw met groei gaat uitpakken. De analisten rekenen op een winst per aandeel van 34 dollarcent, tegenover 42 dollarent tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar. Ook in het tweede kwartaal zou de winst per aandeel gaan slinken.