Maar nu heeft één van de grootste beleggingsfondsen in de wereld zijn stem laten horen. Joseph Baratta, bij The Blackstone Group global head of private equity, hield een opgemerkte speech op de the Dow Jones Private Equity Analyst Conference in New York City.

Blackstone geeft bij monde van Baratta toe dat er zich een enorme kredietzeepbel heeft gevormd, waarbij deze waarschuwt voor de zware leverage in het financieel systeem. In zijn carrière in private equity heeft Baratta naar eigen zeggen nog nooit een zeepbel van dergelijke omvang gezien.

Maar nu heeft één van de grootste beleggingsfondsen in de wereld zijn stem laten horen. Joseph Baratta, bij The Blackstone Group global head of private equity, hield een opgemerkte speech op de the Dow Jones Private Equity Analyst Conference in New York City. Blackstone geeft bij monde van Baratta toe dat er zich een enorme kredietzeepbel heeft gevormd, waarbij deze waarschuwt voor de zware leverage in het financieel systeem. In zijn carrière in private equity heeft Baratta naar eigen zeggen nog nooit een zeepbel van dergelijke omvang gezien.