Inderdaad, ook groter dan tijdens de periode die aan de crisis van 2008 voorafging. Volgens Fink zit de vastgoedmarkt structureel hoogst ongezond in elkaar, hij vreest dat we in de komende maanden nog meer onheilspellend nieuws over ons heen gaan krijgen.

In dat verband verwijst hij naar de tegenvallende huizenverkopen. Fink maakt zich vooral zorgen over het feit dat de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten nog meer dan voor de crisis afhankelijk is van Freddie Mae en Freddie Mac. Hij spreekt over de huidige situatie als 'Subprime 2.0'.

Inderdaad, ook groter dan tijdens de periode die aan de crisis van 2008 voorafging. Volgens Fink zit de vastgoedmarkt structureel hoogst ongezond in elkaar, hij vreest dat we in de komende maanden nog meer onheilspellend nieuws over ons heen gaan krijgen. In dat verband verwijst hij naar de tegenvallende huizenverkopen. Fink maakt zich vooral zorgen over het feit dat de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten nog meer dan voor de crisis afhankelijk is van Freddie Mae en Freddie Mac. Hij spreekt over de huidige situatie als 'Subprime 2.0'.