Bijgevolg bracht op 18 februari 2009, Citibank, N.A. in haar hoedanigheid van nieuwe depositaris voor dit programma ter kennis aan Delhaize Groep dat Citibank, N.A. in het bezit was van 10.682.499 aandelen van Delhaize Groep die samen 10,62% van de stemrechten vertegenwoordigen van Delhaize Groep.

Citibank, N.A. informeerde Delhaize Groep dat Citibank, N.A. niet van plan is om haar aandeelhoudersverklaring te herzien met betrekking tot wijzigingen in het aantal aandelen van Delhaize Groep dat zij zou bezitten in haar hoedanigheid van depositaris, tenzij wettelijk verplicht. Citibank, N.A. zal de stemrechten verbonden aan zulke aandelen uitoefenen in overeenstemming met de Deposit Agreement die o.a. stelt dat Citibank, N.A. deze stemrechten enkel kan uitoefenen in overeenstemming met de steminstructies die zij krijgt van de houders van American Depositary Shares.

De Deposit Agreement werd neergelegd bij de United States Securities and Exchange Commission ("SEC") als bijlage aan de Registration Statement onder de vorm van een F-6 formulier (Reg. No. 333-156798) en kan verkregen worden via de SEC website (www.sec.gov).

Bijgevolg bracht op 18 februari 2009, Citibank, N.A. in haar hoedanigheid van nieuwe depositaris voor dit programma ter kennis aan Delhaize Groep dat Citibank, N.A. in het bezit was van 10.682.499 aandelen van Delhaize Groep die samen 10,62% van de stemrechten vertegenwoordigen van Delhaize Groep.Citibank, N.A. informeerde Delhaize Groep dat Citibank, N.A. niet van plan is om haar aandeelhoudersverklaring te herzien met betrekking tot wijzigingen in het aantal aandelen van Delhaize Groep dat zij zou bezitten in haar hoedanigheid van depositaris, tenzij wettelijk verplicht. Citibank, N.A. zal de stemrechten verbonden aan zulke aandelen uitoefenen in overeenstemming met de Deposit Agreement die o.a. stelt dat Citibank, N.A. deze stemrechten enkel kan uitoefenen in overeenstemming met de steminstructies die zij krijgt van de houders van American Depositary Shares. De Deposit Agreement werd neergelegd bij de United States Securities and Exchange Commission ("SEC") als bijlage aan de Registration Statement onder de vorm van een F-6 formulier (Reg. No. 333-156798) en kan verkregen worden via de SEC website (www.sec.gov).