Black Swan: "De geschiedenis is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die op zich allemaal zeldzaam zijn. Opmerkelijk is dat deze feiten niet door trends voorspeld kunnen worden. Daarom hou ik liever euro's dan dollars aan, ondanks de Europese begrotingscrisis.

Nassim Taleb stelt dat de euro kan terugvallen op de kracht van Duitsland, terwijl de dollar geen enkele ruggesteun heeft: "Elke dag wordt de situatie in de Verenigde Staten slechter, maar daarover wordt niet gesproken. De schuldenberg stapelt zich, elke dag worden er schulden bijgemaakt. Niemand maakt zich daar zorgen over, maar de dag gaat komen dat dit wel gebeurt."

Black Swan: "De geschiedenis is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die op zich allemaal zeldzaam zijn. Opmerkelijk is dat deze feiten niet door trends voorspeld kunnen worden. Daarom hou ik liever euro's dan dollars aan, ondanks de Europese begrotingscrisis. Nassim Taleb stelt dat de euro kan terugvallen op de kracht van Duitsland, terwijl de dollar geen enkele ruggesteun heeft: "Elke dag wordt de situatie in de Verenigde Staten slechter, maar daarover wordt niet gesproken. De schuldenberg stapelt zich, elke dag worden er schulden bijgemaakt. Niemand maakt zich daar zorgen over, maar de dag gaat komen dat dit wel gebeurt."