Het spreekt voor zichzelf dat een belegging in deze virtuele munt niets is voor hartlijders. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat de prijs voor Bitcoin doorsteeg tot 1100 dollar in China volgens de prijszetting die gerelateerd is aan de dollar. Het spreekt voor zichzelf dat de wilde bewegingen in de prijs de beleggers stilaan angst begint aan te jagen.

Bovendien wil nu ook de Amerikaanse regering een onderzoek instellen naar de gang van zaken op de Bitcoin-markt. Het ziet er inmiddels steeds meer naar uit dat Bitcoin de volgende zeepbel aan het worden is. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens die zeepbel zal ontploffen.

Het spreekt voor zichzelf dat een belegging in deze virtuele munt niets is voor hartlijders. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat de prijs voor Bitcoin doorsteeg tot 1100 dollar in China volgens de prijszetting die gerelateerd is aan de dollar. Het spreekt voor zichzelf dat de wilde bewegingen in de prijs de beleggers stilaan angst begint aan te jagen. Bovendien wil nu ook de Amerikaanse regering een onderzoek instellen naar de gang van zaken op de Bitcoin-markt. Het ziet er inmiddels steeds meer naar uit dat Bitcoin de volgende zeepbel aan het worden is. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens die zeepbel zal ontploffen.