Bitcoin neemt bovendien andere virtuele munten op sleeptouw, want die duiken tegenwoordig als paddestoelen uit de grond. Litecoin, het neefje van Bitcoin, stal de show door een klim neer te zetten die nog hallucinanter was als die van het grote voorbeeld zelf.

Over een periode van vijf weken is de koers van Litecoin gestegen van 1,11 naar 48 dollar. Maar de hele heisa rond de virtuele munten reikt veel verder dan alleen de vermelde twee. De gangmaker is en blijft echter BTC China, dat de minste kans op hogere koersen met beide kansen aangrijpt. Vanmorgen gingen Bitcoin en de meeste clonen echter weer even vrolijk opnieuw onderuit.

Bitcoin neemt bovendien andere virtuele munten op sleeptouw, want die duiken tegenwoordig als paddestoelen uit de grond. Litecoin, het neefje van Bitcoin, stal de show door een klim neer te zetten die nog hallucinanter was als die van het grote voorbeeld zelf. Over een periode van vijf weken is de koers van Litecoin gestegen van 1,11 naar 48 dollar. Maar de hele heisa rond de virtuele munten reikt veel verder dan alleen de vermelde twee. De gangmaker is en blijft echter BTC China, dat de minste kans op hogere koersen met beide kansen aangrijpt. Vanmorgen gingen Bitcoin en de meeste clonen echter weer even vrolijk opnieuw onderuit.