Timothy B. Lee van de The Washington Post is van mening dat wie Bitcoin ooit een zeepbel noemde, zijn woorden nu snel zal moeten intrekken. Stilaan wordt volgens Lee duidelijk dat deze digitale munt een serieuze zaak is. Business Insider steekt daar de draak mee met alles wat Lee vertelt.

Volgens deze blog is Bitcoin niet meer dan een grap en dan nog een slechte. De prijs van Bitcoin kan nog door het plafond vliegen, maar dat wil niet zeggen dat het geen zeepbel is. In de afgelopen weken steeg de prijs met meerdere procenten per dag en dan nog zou er van geen zeepbel sprake zijn. Business Insider vraagt zich af wat dan wel een zeepbel is.

Timothy B. Lee van de The Washington Post is van mening dat wie Bitcoin ooit een zeepbel noemde, zijn woorden nu snel zal moeten intrekken. Stilaan wordt volgens Lee duidelijk dat deze digitale munt een serieuze zaak is. Business Insider steekt daar de draak mee met alles wat Lee vertelt. Volgens deze blog is Bitcoin niet meer dan een grap en dan nog een slechte. De prijs van Bitcoin kan nog door het plafond vliegen, maar dat wil niet zeggen dat het geen zeepbel is. In de afgelopen weken steeg de prijs met meerdere procenten per dag en dan nog zou er van geen zeepbel sprake zijn. Business Insider vraagt zich af wat dan wel een zeepbel is.