Uiteindelijk ging een derde van de waarde opnieuw verloren, zodat er nu technisch gezien van een bear market mag worden gesproken. Maar niet alleen Bitcoin ging zwaar onderuit, een andere runner-up als Litecoin kreeg een correctie met meer dan 50% te slikken.

Opvallend was verder dat BIC (Bitcoin in China) minder sterk corrigeerde dan BIS (Bitcoin in USD). Het ziet er naar uit dat de Chinezen het voortouw hebben genomen in het Bitcoin-verhaal.

Wordt ongetwijfeld vervolgd, maar wie zwakke zenuwen heeft blijft beter zo ver mogelijk uit de buurt van Bitcoin. Sommige critici spreken in verband met de virtuele valuta's nu al over een aanval van piraten op ons financieel systeem.

Uiteindelijk ging een derde van de waarde opnieuw verloren, zodat er nu technisch gezien van een bear market mag worden gesproken. Maar niet alleen Bitcoin ging zwaar onderuit, een andere runner-up als Litecoin kreeg een correctie met meer dan 50% te slikken. Opvallend was verder dat BIC (Bitcoin in China) minder sterk corrigeerde dan BIS (Bitcoin in USD). Het ziet er naar uit dat de Chinezen het voortouw hebben genomen in het Bitcoin-verhaal. Wordt ongetwijfeld vervolgd, maar wie zwakke zenuwen heeft blijft beter zo ver mogelijk uit de buurt van Bitcoin. Sommige critici spreken in verband met de virtuele valuta's nu al over een aanval van piraten op ons financieel systeem.