Het uitgangspunt van hun redenering is eigenlijk heel eenvoudig: een lege doos kan simpelweg geen inhoud hebben. Bitcoin dreigt voortdurend in een afgrond te tuimelen, waarbij het ontbreken van een gereglementeerde markt steeds meer als een zware handicap wordt ervaren.

De grote koersfluctuaties in de prijs van Bitcoin hebben links en rechts wel een paar belletjes doen rinkelen. Het Ierse Bitcoin Option Spreads is begonnen met de handel in opties met Bitcoin als onderliggende waarde, waarbij de speculanten met een hefboomeffect geld kunnen verdienen met een speculatieve virtuele munt.

Het uitgangspunt van hun redenering is eigenlijk heel eenvoudig: een lege doos kan simpelweg geen inhoud hebben. Bitcoin dreigt voortdurend in een afgrond te tuimelen, waarbij het ontbreken van een gereglementeerde markt steeds meer als een zware handicap wordt ervaren. De grote koersfluctuaties in de prijs van Bitcoin hebben links en rechts wel een paar belletjes doen rinkelen. Het Ierse Bitcoin Option Spreads is begonnen met de handel in opties met Bitcoin als onderliggende waarde, waarbij de speculanten met een hefboomeffect geld kunnen verdienen met een speculatieve virtuele munt.