In Miami werd namelijk een arrestatie verricht in verband met frauduleuze praktijken via Bitcoin, waarbij de belangrijkste beurs Mt.Gox waar Bitcoin wordt verhandeld in opspraak werd gebracht. Het laat zich raden dat de koers van Bitcoin in vrij val ging, zeg maar een bungee jump deed. Inmiddels heeft die koers zich wel wat hersteld.

Boven de toekomst van Bitcoin hebben zich niettemin donkere wolken samengepakt. De parabolische stijgingsfase van de prijs van de virtuele munt is in ieder geval achter de rug. De wilde prijsschommelingen van de afgelopen dagen zullen bovendien heel wat beleggers op de vlucht jagen, alleen de speculanten zullen overblijven.

In Miami werd namelijk een arrestatie verricht in verband met frauduleuze praktijken via Bitcoin, waarbij de belangrijkste beurs Mt.Gox waar Bitcoin wordt verhandeld in opspraak werd gebracht. Het laat zich raden dat de koers van Bitcoin in vrij val ging, zeg maar een bungee jump deed. Inmiddels heeft die koers zich wel wat hersteld. Boven de toekomst van Bitcoin hebben zich niettemin donkere wolken samengepakt. De parabolische stijgingsfase van de prijs van de virtuele munt is in ieder geval achter de rug. De wilde prijsschommelingen van de afgelopen dagen zullen bovendien heel wat beleggers op de vlucht jagen, alleen de speculanten zullen overblijven.