Ook de Belgische staat heeft de spaarders verzekerd dat hun centen veilig zijn bij de banken. Die mooie woorden hebben tot dusver volstaan om de Belgen te sussen, tot dusver maakt niemand zich in dit land zich zorgen over een mogelijk aanslaan van het spaargeld.

Maar achter de schermen wordt er druk gewerkt aan het voorbereiden van de actie. De Bank of International Settlements (of BIS) helpt via de centrale banken het aanslaan van ons spaargeld voorbereiden. Op een ongelukkige morgen zullen we wakker worden met het bericht dat we een stuk armer zijn geworden.

Ook de Belgische staat heeft de spaarders verzekerd dat hun centen veilig zijn bij de banken. Die mooie woorden hebben tot dusver volstaan om de Belgen te sussen, tot dusver maakt niemand zich in dit land zich zorgen over een mogelijk aanslaan van het spaargeld. Maar achter de schermen wordt er druk gewerkt aan het voorbereiden van de actie. De Bank of International Settlements (of BIS) helpt via de centrale banken het aanslaan van ons spaargeld voorbereiden. Op een ongelukkige morgen zullen we wakker worden met het bericht dat we een stuk armer zijn geworden.