De Europese beurzen zijn weliswaar nog even verwijderd van hun recordniveaus van 2007 ( t.t.z. in prijstermen want rekening houdende met de geherinvesteerde dividenden liggen ook in het oude continent de prebancaire crisis niveaus al een tijdje (ruim) achter ons).

Maar na de existentiële crisis die de Eurozone moest ondergaan, zijn de koersstijgingen volgens professor Stefan Duchateau ronduit spectaculair te noemen. De lagere Amerikaanse rente inspireert ook tot neerwaartse correcties op de Europese renteverwachtingen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Europese beurzen zijn weliswaar nog even verwijderd van hun recordniveaus van 2007 ( t.t.z. in prijstermen want rekening houdende met de geherinvesteerde dividenden liggen ook in het oude continent de prebancaire crisis niveaus al een tijdje (ruim) achter ons). Maar na de existentiële crisis die de Eurozone moest ondergaan, zijn de koersstijgingen volgens professor Stefan Duchateau ronduit spectaculair te noemen. De lagere Amerikaanse rente inspireert ook tot neerwaartse correcties op de Europese renteverwachtingen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.