Het zijn eens te meer de momentumaandelen die het hard te verduren krijgen. Onder andere Apple, Google en Facebook moeten fors terrein prijsgeven. Daarnaast kan ook Alcoa de winst gisteren gerealiseerd in reactie op de kwartaal- en jaarcijfers niet vasthouden.

De biotechnologie moet in zijn geheel terrein prijsgeven, Biogen Idec, Gilead Sciences en andere andere biotechaandelen zitten in het hoekje waar de slagen vallen. Op de obligatiemarkten is de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie opnieuw gezocht, het rendement staat opnieuw onder druk.

Het zijn eens te meer de momentumaandelen die het hard te verduren krijgen. Onder andere Apple, Google en Facebook moeten fors terrein prijsgeven. Daarnaast kan ook Alcoa de winst gisteren gerealiseerd in reactie op de kwartaal- en jaarcijfers niet vasthouden. De biotechnologie moet in zijn geheel terrein prijsgeven, Biogen Idec, Gilead Sciences en andere andere biotechaandelen zitten in het hoekje waar de slagen vallen. Op de obligatiemarkten is de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie opnieuw gezocht, het rendement staat opnieuw onder druk.