Een renteverlaging in China zou de wereldbeurzen volgens professor Stefan Duchateau een zelden geziene adrenalinestoot bezorgen, maar hierop vooruitlopen is niet zonder gevaar. De Chinezen geven aan het begrip "geduld" een dimensie die moeilijk inpasbaar is voor de gemiddelde Westerse investeerder.

Professor Duchateau wacht liever even af en blijft zich concentreren op Amerikaanse en Europese aandelen, emerging market bonds en posities op Ierse, Italiaanse en Spaanse obligaties. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Een renteverlaging in China zou de wereldbeurzen volgens professor Stefan Duchateau een zelden geziene adrenalinestoot bezorgen, maar hierop vooruitlopen is niet zonder gevaar. De Chinezen geven aan het begrip "geduld" een dimensie die moeilijk inpasbaar is voor de gemiddelde Westerse investeerder. Professor Duchateau wacht liever even af en blijft zich concentreren op Amerikaanse en Europese aandelen, emerging market bonds en posities op Ierse, Italiaanse en Spaanse obligaties. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.