De grote vrees van Duitsland is dat het uiteindelijk de schuld van de redding van Europa zal moeten dragen. De onvrede over het alsmaar geld moeten afdragen aan spilzieke Zuid-Europese landen groeit in Duitsland met de dag en op een bepaald moment zal de maat vol zijn.

Merkel zal harder standpunt moeten innemen

Onder druk van de kiezers zal kanselier Angela Merkel gedwongen worden om een alsmaar harder standpunt in te nemen, wat uiteindelijk tot een breekpunt kan leiden. De Duitsers gaan bij wijze van spreken in de stembus massaal tegen Zuid-Europa stemmen.

Maar anderzijds dreigt in Zuid-Europa hetzelfde te gebeuren, zij het op een andere manier. De kiezers in Spanje en Italië gaan zich tegen de besparingsplannen keren. Op die manier zal de kloof tussen het noorden en het zuiden alleen maar groter en groter worden.

De grote vrees van Duitsland is dat het uiteindelijk de schuld van de redding van Europa zal moeten dragen. De onvrede over het alsmaar geld moeten afdragen aan spilzieke Zuid-Europese landen groeit in Duitsland met de dag en op een bepaald moment zal de maat vol zijn.Merkel zal harder standpunt moeten innemen Onder druk van de kiezers zal kanselier Angela Merkel gedwongen worden om een alsmaar harder standpunt in te nemen, wat uiteindelijk tot een breekpunt kan leiden. De Duitsers gaan bij wijze van spreken in de stembus massaal tegen Zuid-Europa stemmen. Maar anderzijds dreigt in Zuid-Europa hetzelfde te gebeuren, zij het op een andere manier. De kiezers in Spanje en Italië gaan zich tegen de besparingsplannen keren. Op die manier zal de kloof tussen het noorden en het zuiden alleen maar groter en groter worden.