De correctie is volgens Jeff Hochman, Director Technical Analysis Fidelity, cyclisch van aard - niet structureel - en zal enkele maanden duren.

Daarna echter zal het verlies weer worden goedgemaakt en tegen het einde van het jaar kunnen aandelenprijzen potentieel zelfs hoger staan dan nu.

De correctie is daardoor een aantrekkelijk koopmoment. Beleggen blijft echter een uitdaging, onder meer omdat het onduidelijk is welke sectoren het goed zullen gaan doen.

De enige sector waarover enige zekerheid bestaat dat het marktleider zal blijven en het goed zal blijven doen is de gezondheidszorg, maar bedrijven in deze sector zullen waarschijnlijk niet de oude hoge niveaus kunnen bereiken.

De correctie is volgens Jeff Hochman, Director Technical Analysis Fidelity, cyclisch van aard - niet structureel - en zal enkele maanden duren. Daarna echter zal het verlies weer worden goedgemaakt en tegen het einde van het jaar kunnen aandelenprijzen potentieel zelfs hoger staan dan nu. De correctie is daardoor een aantrekkelijk koopmoment. Beleggen blijft echter een uitdaging, onder meer omdat het onduidelijk is welke sectoren het goed zullen gaan doen. De enige sector waarover enige zekerheid bestaat dat het marktleider zal blijven en het goed zal blijven doen is de gezondheidszorg, maar bedrijven in deze sector zullen waarschijnlijk niet de oude hoge niveaus kunnen bereiken.