Herstelbewegingen na de forse dalingen van afgelopen periode zullen waarschijnlijk geen rechte streep omhoog opleveren.

Zo wees Thijs Klein Tank van de website www.inveztor.nl recent op de overeenkomsten van het koersverloop van de Amerikaanse beurs met de situatie in maart 1938.

Wanneer de analyse wordt bijgewerkt, dan moeten we ons realiseren dat vandaag of morgen de aandelenmarkten mogelijk toch weer rechtsomkeer maken, maar daarbij niet meer dan de helft inleveren van de recente stijging vanaf de bodem. Maar dat betekent volgens Theodoor Gilissen Bankiers potentieel nieuwe instapkansen.

Herstelbewegingen na de forse dalingen van afgelopen periode zullen waarschijnlijk geen rechte streep omhoog opleveren. Zo wees Thijs Klein Tank van de website www.inveztor.nl recent op de overeenkomsten van het koersverloop van de Amerikaanse beurs met de situatie in maart 1938. Wanneer de analyse wordt bijgewerkt, dan moeten we ons realiseren dat vandaag of morgen de aandelenmarkten mogelijk toch weer rechtsomkeer maken, maar daarbij niet meer dan de helft inleveren van de recente stijging vanaf de bodem. Maar dat betekent volgens Theodoor Gilissen Bankiers potentieel nieuwe instapkansen.