Slecht weer op een aantal belangrijke markten en de belabberde economische situatie wogen zwaar op de resultaten. Netto werd over de verslagperiode nog $759 mln verdiend, tegenover $938 mln tijdens dezelfde periode vorig jaar.

Per aandeel bedroeg de winst 51 in plaats van 63 dollarcent. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst van 54 dollarcent, een bedrag dat in lijn met de verwachtingen van de analisten lag.

De vergelijkbare verkopen (winkels langer dan een jaar open) daalden met 9,5%. In de voorbeurshandel noteert de koers van Lowe's flink lager.

Slecht weer op een aantal belangrijke markten en de belabberde economische situatie wogen zwaar op de resultaten. Netto werd over de verslagperiode nog $759 mln verdiend, tegenover $938 mln tijdens dezelfde periode vorig jaar. Per aandeel bedroeg de winst 51 in plaats van 63 dollarcent. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst van 54 dollarcent, een bedrag dat in lijn met de verwachtingen van de analisten lag. De vergelijkbare verkopen (winkels langer dan een jaar open) daalden met 9,5%. In de voorbeurshandel noteert de koers van Lowe's flink lager.