Bedrijfsnieuws was er vorige week volgens ABN Amro onder andere nog van Wessanen, dat helaas nog steeds geen koper voor zijn drankentak ABC heeft gevonden, van Wolters Kluwer, dat tijdens een beleggersdag aangaf nog genoeg groeimogelijkheden te zien en van Du Pont, dat optimistischer is geworden met betrekking tot de toekomst (opinie verhoogd naar kopen). Kwartaalcijfers kunnen we vanaf begin januari weer verwachten.

Op het vlak van macro-economisch nieuws zal het langzaam maar zeker eveneens rustiger worden, naarmate de periode van de feestdagen nadert zal de nieuwsstromen onvermijdelijk opdrogen.

Bedrijfsnieuws was er vorige week volgens ABN Amro onder andere nog van Wessanen, dat helaas nog steeds geen koper voor zijn drankentak ABC heeft gevonden, van Wolters Kluwer, dat tijdens een beleggersdag aangaf nog genoeg groeimogelijkheden te zien en van Du Pont, dat optimistischer is geworden met betrekking tot de toekomst (opinie verhoogd naar kopen). Kwartaalcijfers kunnen we vanaf begin januari weer verwachten. Op het vlak van macro-economisch nieuws zal het langzaam maar zeker eveneens rustiger worden, naarmate de periode van de feestdagen nadert zal de nieuwsstromen onvermijdelijk opdrogen.