Daarnaast is er opnieuw geld beschikbaar voor het betalen van lonen en pensioenen en voor het stimuleren van de economie. Een en ander betekent daarom nog niet dat Griekenland verzekerd is van een plaatsje in de eurozone op lange termijn, verre van zelfs.

Marc Chandler, global head of currency strategy bij Brown Brothers Harriman, is van mening dat het Grieks schip binnen drie of vier maanden weer kan vastlopen.

Er moet iets radicaals veranderen in Europa

We zijn volgens Chandler een stapje verder van de afgrond, maar daarom nog niet gered en in veiligheid.

Darren Williams, Europa econoom bij AllianceBernstein in Londen, is van mening dat er iets radicaals moet veranderen in Europa, zoniet zullen de problemen zich blijven aandienen. In verschillende andere landen neemt de schulden- en bankencrisis steeds prangender vormen aan.

Daarnaast is er opnieuw geld beschikbaar voor het betalen van lonen en pensioenen en voor het stimuleren van de economie. Een en ander betekent daarom nog niet dat Griekenland verzekerd is van een plaatsje in de eurozone op lange termijn, verre van zelfs. Marc Chandler, global head of currency strategy bij Brown Brothers Harriman, is van mening dat het Grieks schip binnen drie of vier maanden weer kan vastlopen. Er moet iets radicaals veranderen in Europa We zijn volgens Chandler een stapje verder van de afgrond, maar daarom nog niet gered en in veiligheid. Darren Williams, Europa econoom bij AllianceBernstein in Londen, is van mening dat er iets radicaals moet veranderen in Europa, zoniet zullen de problemen zich blijven aandienen. In verschillende andere landen neemt de schulden- en bankencrisis steeds prangender vormen aan.