Able is de business unit binnen BinckBank die zakelijke klanten bedient (B2B). Able is marktleider in Nederland op het vlak van uitbestede verwerking van effectentransacties voor financiële instellingen en in het aanbieden van haar software onder licentie.

Koen Beentjes, bestuursvoorzitter BinckBank, had volgende commentaar:

"Door de verkoop van Able kunnen wij ons meer richten op onze kernactiviteiten online brokerage en vermogensbeheer in de Europese retail markten en hierdoor onze groei versnellen. Wij hebben met BlackFin een partij gevonden met grote expertise op het werkterrein van Able, aan wie wij, in het belang van alle stakeholders, de dienstverlening aan onze klanten toevertrouwen."

Able is de business unit binnen BinckBank die zakelijke klanten bedient (B2B). Able is marktleider in Nederland op het vlak van uitbestede verwerking van effectentransacties voor financiële instellingen en in het aanbieden van haar software onder licentie. Koen Beentjes, bestuursvoorzitter BinckBank, had volgende commentaar: "Door de verkoop van Able kunnen wij ons meer richten op onze kernactiviteiten online brokerage en vermogensbeheer in de Europese retail markten en hierdoor onze groei versnellen. Wij hebben met BlackFin een partij gevonden met grote expertise op het werkterrein van Able, aan wie wij, in het belang van alle stakeholders, de dienstverlening aan onze klanten toevertrouwen."