De markten blijven echter volatiel en een transactiebelasting zou negatief kunnen uitpakken voor de bank. ABN Amro handhaaft het houdadvies.

BinckBank geeft traditioneel geen prognose voor het huidige jaar. Gebaseerd op de huidige marktomstandigheden heeft het bedrijf vertrouwen in de vooruitzichten. Het dividend over 2012 komt uit op EUR 0,28 per aandeel.

De analisten van ABN Amro handhaven het houdadvies na deze beter dan verwachte resultaten. Zij vinden het positief dat Binck de tarieven heeft verlaagd en in staat is het transactievolume te laten groeien zonder de winst te laten verslechteren.

De markt blijft echter volatiel en een mogelijke transactiebelasting zou negatief voor de bank uitpakken.

De markten blijven echter volatiel en een transactiebelasting zou negatief kunnen uitpakken voor de bank. ABN Amro handhaaft het houdadvies. BinckBank geeft traditioneel geen prognose voor het huidige jaar. Gebaseerd op de huidige marktomstandigheden heeft het bedrijf vertrouwen in de vooruitzichten. Het dividend over 2012 komt uit op EUR 0,28 per aandeel. De analisten van ABN Amro handhaven het houdadvies na deze beter dan verwachte resultaten. Zij vinden het positief dat Binck de tarieven heeft verlaagd en in staat is het transactievolume te laten groeien zonder de winst te laten verslechteren. De markt blijft echter volatiel en een mogelijke transactiebelasting zou negatief voor de bank uitpakken.