Met Able ontstaat een zelfstandig bedrijf dat specialist is op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en processing van softwareplatforms voor beleggen en sparen.

Able biedt vermogensbeheerders, banken, verzekeraars en pensioeninstellingen een hoge mate van automatisering waarmee zij hun kosten voor deze processen structureel tot wel de helft kunnen verlagen.

De nieuwe zelfstandige onderneming is actief in Nederland en België en wil op termijn doorgroeien in Europa.

Pieter Aartsen, bestuurder BinckBank en CEO Able, had volgende commentaar: "Als gevolg van de maatschappelijke druk op het verdienmodel van banken en verzekeraars en de toename van nieuwe regelgeving, zitten financiële instellingen te springen om automatiseringsoplossingen waarmee zij de kosten voor hun processen en systemen structureel kunnen verlagen en beter beheersbaar maken. Wat Able hierin uniek maakt is dat als de omstandigheden bij de klant wijzigen, alsnog geswitcht kan worden in bedieningsconcept waardoor de dienstverlening blijft passen. Waarde toevoegen aan onze partners is onze missie."

Met Able ontstaat een zelfstandig bedrijf dat specialist is op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en processing van softwareplatforms voor beleggen en sparen. Able biedt vermogensbeheerders, banken, verzekeraars en pensioeninstellingen een hoge mate van automatisering waarmee zij hun kosten voor deze processen structureel tot wel de helft kunnen verlagen. De nieuwe zelfstandige onderneming is actief in Nederland en België en wil op termijn doorgroeien in Europa. Pieter Aartsen, bestuurder BinckBank en CEO Able, had volgende commentaar: "Als gevolg van de maatschappelijke druk op het verdienmodel van banken en verzekeraars en de toename van nieuwe regelgeving, zitten financiële instellingen te springen om automatiseringsoplossingen waarmee zij de kosten voor hun processen en systemen structureel kunnen verlagen en beter beheersbaar maken. Wat Able hierin uniek maakt is dat als de omstandigheden bij de klant wijzigen, alsnog geswitcht kan worden in bedieningsconcept waardoor de dienstverlening blijft passen. Waarde toevoegen aan onze partners is onze missie."