BinckBank speelt met de overname van Fundcoach in op de veranderingen in het fondsenlandschap nu distributievergoedingen worden afgeschaft per 1 januari 2014.

Met de overname wordt het marktaandeel van BinckBank met betrekking tot beleggingsfondsen vergroot en heeft BinckBank meer dan € 1 miljard aan toevertrouwde middelen in beleggingsfondsen onder beheer.

BinckBank ziet schaalgrootte als belangrijke voorwaarde om een duurzaam en gevarieerd product met beleggingsfondsen en trackers aan te kunnen bieden.

BinckBank speelt met de overname van Fundcoach in op de veranderingen in het fondsenlandschap nu distributievergoedingen worden afgeschaft per 1 januari 2014. Met de overname wordt het marktaandeel van BinckBank met betrekking tot beleggingsfondsen vergroot en heeft BinckBank meer dan € 1 miljard aan toevertrouwde middelen in beleggingsfondsen onder beheer. BinckBank ziet schaalgrootte als belangrijke voorwaarde om een duurzaam en gevarieerd product met beleggingsfondsen en trackers aan te kunnen bieden.