TOM is een combinatie van een Best Execution Service, gericht op de beste uitvoering van effectenorders én een plaats waar koop- en verkooporders op een voordelige en transparante wijze kunnen worden uitgevoerd. In de zomer zullen de eerste transacties via TOM plaatsvinden.

De Best Execution Service van TOM vergelijkt de koersen van AEX- en AMX-aandelen op zowel NYSE Euronext als op het eigen platform. Vervolgens voert TOM aandelenorders tegen de beste koers uit.

De ambitie van TOM is om deze service op termijn ook voor opties aan te bieden en binnen uiterlijk twee jaar, maar bij voorkeur eerder, uit te groeien tot een zogenaamde Multilateral Trading Facility (MTF).

In de beoogde eindsituatie zoekt TOM snel en efficiënt meerdere beurzen en handelsplatformen af om de beste uitvoering te vinden. Er zijn inmiddels al andere banken en liquidity providers uitgenodigd zich in de toekomst ook aan te sluiten.

TOM is een combinatie van een Best Execution Service, gericht op de beste uitvoering van effectenorders én een plaats waar koop- en verkooporders op een voordelige en transparante wijze kunnen worden uitgevoerd. In de zomer zullen de eerste transacties via TOM plaatsvinden.De Best Execution Service van TOM vergelijkt de koersen van AEX- en AMX-aandelen op zowel NYSE Euronext als op het eigen platform. Vervolgens voert TOM aandelenorders tegen de beste koers uit. De ambitie van TOM is om deze service op termijn ook voor opties aan te bieden en binnen uiterlijk twee jaar, maar bij voorkeur eerder, uit te groeien tot een zogenaamde Multilateral Trading Facility (MTF). In de beoogde eindsituatie zoekt TOM snel en efficiënt meerdere beurzen en handelsplatformen af om de beste uitvoering te vinden. Er zijn inmiddels al andere banken en liquidity providers uitgenodigd zich in de toekomst ook aan te sluiten.