Volgens Miller zijn de Amerikaanse aandelen met een grote beurskapitalisatie momenteel goedkoop in vergelijking met obligaties. Die 'large caps' hebben het 10 jaar lang minder goed gedaan, maar zijn nu rijp voor een come-back.

Miller staat er voor bekend om 15 jaar lang de S&P 500 Index te hebben geklopt. Vanaf 2005 deed zijn fonds het minder goed, maar 2009 was opnieuw een uitstekend jaar voor zijn Legg Mason Capital Management Value Trust fonds. Dat fonds liet vorig jaar een stijging emt 26% optekenen.

Volgens Miller zijn de Amerikaanse aandelen met een grote beurskapitalisatie momenteel goedkoop in vergelijking met obligaties. Die 'large caps' hebben het 10 jaar lang minder goed gedaan, maar zijn nu rijp voor een come-back. Miller staat er voor bekend om 15 jaar lang de S&P 500 Index te hebben geklopt. Vanaf 2005 deed zijn fonds het minder goed, maar 2009 was opnieuw een uitstekend jaar voor zijn Legg Mason Capital Management Value Trust fonds. Dat fonds liet vorig jaar een stijging emt 26% optekenen.