Bill Gross (Pimco): "Ik geef daarom de voorkeur aan Canadese en Mexicaanse staatsobligaties, die wel nog een interessant rendement opleveren. De markten in deze obligaties zijn echter relatief klein, zodat ik ook Braziliaanse en Duitse staatsobligaties in mijn portefeuille opneem."

Gross heeft zijn posities in Treasuries volledig afgebouwd, waarbij hij alleen wat kortlopende obligaties in portefeuille heeft gehouden: "Een probleem in de Verenigde Staten is dat de vennootschapsbelasting er relatief laag is, zeker in vergelijking met de personenbelasting. De VS zouden al een stap in de goede richting zetten door de vennootschapsbelasting op een aanvaardbaar niveau te brengen."

Bill Gross (Pimco): "Ik geef daarom de voorkeur aan Canadese en Mexicaanse staatsobligaties, die wel nog een interessant rendement opleveren. De markten in deze obligaties zijn echter relatief klein, zodat ik ook Braziliaanse en Duitse staatsobligaties in mijn portefeuille opneem." Gross heeft zijn posities in Treasuries volledig afgebouwd, waarbij hij alleen wat kortlopende obligaties in portefeuille heeft gehouden: "Een probleem in de Verenigde Staten is dat de vennootschapsbelasting er relatief laag is, zeker in vergelijking met de personenbelasting. De VS zouden al een stap in de goede richting zetten door de vennootschapsbelasting op een aanvaardbaar niveau te brengen."