Zijn Total Return Fund is nu nog 54% in Treasuries belegd, waar dat de maand voordien nog 63% was. De posities in obligaties uit de groeimarkten klom anderzijds van 10 naar 11%.

Het fonds trok anderzijds de posities in mortgage debt op tot 18% en dat was het hoogste niveau sinds september. Over de afgelopen 12 maanden bedroeg de return van het fonds 12,80%, waarmee het 70% van de branchegenoten klopte.

Gross heeft al eerder gesteld dat zijn vertrouwen in Amerikaanse staatsobligaties een stuk kleiner is geworden. Onlangs verklaarde hij de voorkeur te geven aan aandelen boven staatsobligaties.

Zijn Total Return Fund is nu nog 54% in Treasuries belegd, waar dat de maand voordien nog 63% was. De posities in obligaties uit de groeimarkten klom anderzijds van 10 naar 11%. Het fonds trok anderzijds de posities in mortgage debt op tot 18% en dat was het hoogste niveau sinds september. Over de afgelopen 12 maanden bedroeg de return van het fonds 12,80%, waarmee het 70% van de branchegenoten klopte. Gross heeft al eerder gesteld dat zijn vertrouwen in Amerikaanse staatsobligaties een stuk kleiner is geworden. Onlangs verklaarde hij de voorkeur te geven aan aandelen boven staatsobligaties.