Op de nieuwe meeting van de Bilderberg Group die in Kopenhagen plaatsvindt, zal aan gespreksstof geen probleem zijn. Verschillende zware problemen bedreigen namelijk de unipolaire wereld waar de organisatie meer dan 60 jaar aan heeft helpen bouwen.

Er is natuurlijk het conflict rond de Oekraïne, maar natuurlijk ook de uitslag van de Europese verkiezingen. Over Europa waait een wind die de Europese Unie duidelijk niet goed gezind is. Of de Bilderberg Group een antwoord op laatstgenoemde revolutie, dat woord lijkt zeker niet overdreven, zal kunnen formuleren, moet nog afgewacht worden.

Op de nieuwe meeting van de Bilderberg Group die in Kopenhagen plaatsvindt, zal aan gespreksstof geen probleem zijn. Verschillende zware problemen bedreigen namelijk de unipolaire wereld waar de organisatie meer dan 60 jaar aan heeft helpen bouwen. Er is natuurlijk het conflict rond de Oekraïne, maar natuurlijk ook de uitslag van de Europese verkiezingen. Over Europa waait een wind die de Europese Unie duidelijk niet goed gezind is. Of de Bilderberg Group een antwoord op laatstgenoemde revolutie, dat woord lijkt zeker niet overdreven, zal kunnen formuleren, moet nog afgewacht worden.