Bild, het meest gelezen Duits dagblad, spreekt over Griekenland als een never-ending story. Toevallig of niet, maar het bewuste artikel valt samen met een uitspraak van Wolfgang Schaüble, waarbij de Duitse minister van Financiën stelt dat de Grieken nog meer geld nodig zullen hebben.

Volgens de minister is het niet onmogelijk dat Griekenland meer geld en/of betere voorwaarden krijgt, op voorwaarde dat het land volledig aan zijn verplichtingen tegemoet komt. In de Bundestag zal komende vrijdag over het nieuwe Griekenland-akkoord worden gestemd.

Bild, het meest gelezen Duits dagblad, spreekt over Griekenland als een never-ending story. Toevallig of niet, maar het bewuste artikel valt samen met een uitspraak van Wolfgang Schaüble, waarbij de Duitse minister van Financiën stelt dat de Grieken nog meer geld nodig zullen hebben. Volgens de minister is het niet onmogelijk dat Griekenland meer geld en/of betere voorwaarden krijgt, op voorwaarde dat het land volledig aan zijn verplichtingen tegemoet komt. In de Bundestag zal komende vrijdag over het nieuwe Griekenland-akkoord worden gestemd.