Ook de komende week zal er volgens ABN Amro sprake zijn van armoe op het gebied van bedrijfsnieuws. Pas vanaf medio januari zullen de bedrijfsresultaten over het vierde kwartaal gaan binnendruppelen.

Wellicht dat voor die tijd - bij de nieuwjaarsbijeenkomsten - wat verwachtingen voor 2013 zullen worden geventileerd. De beurzen zullen het de komende week dus weer moeten doen met de publicatie van macro-economische indicatoren.

Daarbij zal volgens ABN Amro zeker met belangstelling worden uitgekeken naar gegevens over de industriële productie in zowel de Verenigde Staten als de eurozone, die inzicht kunnen geven in de stand van de conjunctuur. Daarnaast worden in dezelfde regio's ook veel gegevens bekend gemaakt over de inflatie.

Ook de komende week zal er volgens ABN Amro sprake zijn van armoe op het gebied van bedrijfsnieuws. Pas vanaf medio januari zullen de bedrijfsresultaten over het vierde kwartaal gaan binnendruppelen. Wellicht dat voor die tijd - bij de nieuwjaarsbijeenkomsten - wat verwachtingen voor 2013 zullen worden geventileerd. De beurzen zullen het de komende week dus weer moeten doen met de publicatie van macro-economische indicatoren. Daarbij zal volgens ABN Amro zeker met belangstelling worden uitgekeken naar gegevens over de industriële productie in zowel de Verenigde Staten als de eurozone, die inzicht kunnen geven in de stand van de conjunctuur. Daarnaast worden in dezelfde regio's ook veel gegevens bekend gemaakt over de inflatie.